HAQQULOBOD SHAHARCHASI TARIXI HAQIDA - I.M.Xaydarov; Inomjonova.H (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namangan viloyati Norin tumanining markazi bo‘lmish Haqqulobod shahri tarixi, shakllanish jarayoni va bugungi taraqqiyoti haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, shaharning ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, aholining turmush tarzi,  tabiati,  iqlimi  hamda  Haqqulobodning  viloyat  hayotidagi  o‘rni  haqida  ham ma’lumot  beriladi.  Mazkur  maqola  Haqqulobod  shahri  tarixi  bilan  qiziqadigan  har qanday o‘quvchi uchun foydali bo‘lishi mumkin.