O‘ZBEK TILI GRAMMATIKASINING SINTAKSIS BO‘LIMI - Mo‘minmirzayeva Farog‘atxon Abduqahhor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada o‘zbek tilida gap qurilishining sintaktik xususiyatlari, xususan,  gapning  tarkibiy  qurilishi  va  uning  mazmun  yaratishdagi  funksional imkoniyatlari ilmiy asosida tahlil qilingan.