MAKTABLARDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO`LLARI - Radjapova Munojat, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy-psixologik  muammolar,  giperaktiv bolalar bilan ishlash, ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.