WEB SAHIFA VA WEB SAYT TUSHUNCHASI - Narzullayev Shaxzod Tohir oʻgʻli, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu ma'ruza matni Web sahifa va Web sayt tushunchalarini o'z ichiga oladi. Ularning  o'zaro  farqlari,  tuzilishi,  ishlash  prinsiplari  hamda  Internetdagi  axborot almashinuvi  jarayonidagi  ahamiyati  ko'rib  chiqiladi.  HTML,  CSS  va  domen tushunchalariga qisqacha to'xtalib o'tiladi.