MAXSUS EHTIYOJLI O’QUVCHILAR UCHUN IJOBIY PSIXOLOGIK MUHIT YARATISHNING TA'LIMDAGI ROLI - Mirzaxamdamova Iqbola Murodjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  orqali  siz  maxsus  ehtiyojli  o’quvchilar  bilan ishlash bo’yicha ko’plab ma’lumotlar olasiz.   Ularning    boshqa sog’lom   bolalar bilan  farq  qiladigan  psixologik  xususiyatlari,  ular  bilan  olib  boriladigan psixoprofilaktik va psixokorreksion ishlar    haqida  ma’lumotlar keltirilgan.