YOSHLAR ORASIDA STRESS VA DEPRESSIYANI OLDINI OLISH VA PSIXOLOGIK KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Xomidova Shaxloxon Shermirzayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Stress  organizmning  umumiy  moslashuv  sindromidir.  Unda kuzatiladigan  nospetsifik  alomatlarni  G.Selyegacha  ham  tadqiq  qilishgan,  lekin organizmda  kechadigan  patofiziologik  o‘zgarishla  bilan  stress  orasida  bog'liqlik alomatini ko'rishmagan.