MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISH YO`LLARI - Kurbanova Elyora Berdiyorovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  rahbarlik  qilish  va  tashkil etishning yo`llari va usullari yoritilgan.