BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH - Jo’rayeva Xilola Shavkatovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  bolalarda  ekologik  madaniyatni  shakllantirishning nazariy  asoslari,  maktabgacha  ta’lim  tizimidagi  o‘rni,  samarali  metod  va  vositalar haqida  so‘z  yuritiladi.  Ekologik  tarbiyaning  o‘ziga  xos  jihatlari,  zamonaviy yondashuvlar hamda xalqaro tajribalar tahlil qilinadi.