BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TEXNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA IJODKORLIK VA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Sharipova Mubina Alimardonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  jarayonida  texnologiya  fanini o‘qitishning dolzarb jihatlari, o‘quvchilarda ijodiy tafakkur va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish  masalalari  yoritilgan.  Shuningdek,  STEAM-ta’lim  elementlarini qo‘llash,  raqamli  texnologiyalardan  foydalanish  va  milliy  qadriyatlarga  asoslangan yondashuvlarning samaradorligi tahlil qilingan.