OILAVIY NIZOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - Nigora Yo’ldasheva Sodiqjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaviy nizolar mohiyati, ularning kelib chiqish sabablari  va  shaxs  hamda  jamiyat  hayot  faoliyatiga  taʼsiri  psixologik  -  pedagogik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shuningdek  oilaviy  nizolarni  oldini  olish  va  ularni  bartaraf  etishning  ijtimoiy-psixologik  ahamiyati,  hamda  sogʻlom  oilaviy  muhitni  shakllantirish  borasida  fikr yuritiladi.