O`QUVCHILARNI KASB – HUNARGA YO`NALTIRISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O`RNI - RUZIQULOVA UMIDA KUZIBOYEVNA,; ROXATOVA DILDORA FOZILJON QIZI, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘quvchi yoshlarni kasbga yo‘naltirishda har bir jarayon muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur. Mazkur maqolada  kasb-hunarga  yo‘naltirishda  maktab  psixologining  o`rni,  uning  ish faoliyatida oila-mahalla-maktab hamkorligi haqida so‘z yuritiladi.