OʻZBEKISTONDA IJTIMOIY IQTISODIYOTNING SHAKLLANISHI - Turayev Abduvohid Qo‘ldoshevich ,; Jamolov Jaloliddin Murodjon o‘g‘li , (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  ilmiy-tahliliy  jihatdan  O‘zbekistonda  ijtimoiy iqtisodiyotning shakllanish jarayonining bosqichlari, chora-tadbirlari va mohiyatining mazmunini  ifodalab  beradi.  Shuningdek,  ushbu  ish  mamlakatning  iqtisodiyotida ijtimoiy tizim tutgan o‘rni va bu jabhada amalga oshirilayotgan ishlarning tahlili yoritib berilgan.