O‘QITUVCHI KASBIY MAHORATI TUSHUNCHASI VA UNING PEDAGOGIK MOHIYATI - Abduvaliyev Zokirjon Mahammattursun o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  tezisda  o‘qituvchi  kasbiy  mahorati  tushunchasi,  uning mazmun-mohiyati, pedagogik jarayondagi o‘rni va ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan. Shuningdek, kasbiy mahoratning tarkibiy qismlari hamda zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.