O`QUVCHILAR ONGIGA MILLIY URF ODATLARIMIZ VA QADIIRYATLARIMIZNI SINGDIRISH. - BERDIMBETOV ISLAMBEK MURATBAEVICH, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Muallif ushbu maqola orqali o‘quvchi yoshlarni  hozirgi kunda o`quvchilar  ongiga    milliy  urf  odatlarimiz  va  qadiiryatlarimizni  singdirish,  ularni o`zligimizning  anglatuvchi  his  tuyg`ular  bilan  ulg`aytirish  masalalari  xaqida  so`z yuritgan.    Yoshlarni  farovon  hayotga    yo‘naltirishda  har  bir  jarayon  muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur.