MAKTABLARDA O`QUVCHILAR ORASIDA ERTA TURMUSH QURISHNING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK ISHLAR - SADINOVA OYNISA XASANOVNA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  erta  turmush  qurishning  salbiy  oqibatlari,  oldini  olish, o’smirlik davri, nikoh yoshi haqida yozilgan.