DUNYO VA O‘ZBEKISTONDA SUT BEZLARI SARATONINING EPIDEMIOLOGIYASI - Talipov Orifjon Absamatillayevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Sut  bezlari  saratoni  dunyo  bo‘yicha  ayollar  orasida  eng  ko‘p  uchraydigan onkologik  kasalliklardan  biridir.  Epidemiologik  ma’lumotlar  kasallik  tarqalishining geografik va demografik farqlarini ko‘rsatadi. Ushbu maqolada sut bezlari saratonining dunyo miqyosidagi va O‘zbekistondagi epidemiologik holati, xavf omillari va kasallik yuzasidan statistik ko‘rsatkichlar tahlil qilinadi.