TRANZISTOR - X.I.Habibjonov; A.M.Karimov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tranzistorlarning yaratilish tarixi, turlari, tuzilishi va ishlash prinsiplari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy elektronika va texnikadagi ahamiyati, qo‘llanilish sohalari hamda afzalliklari haqida ma’lumotlar beriladi.