KO‘KRAK BEZI SARATONINI NAZORATGA OLISH - Kasimova Shaxnoza Akmalovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ko‘krak  bezi  saratonini  nazoratga  olishning zamonaviy  yondashuvlari  yoritilgan.  Kasallikning  kelib  chiqish  sabablari,  xavf omillari, erta tashxis qo‘yish usullari, profilaktika choralari hamda kompleks davolash yo‘llari ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan. Shuningdek, aholi o‘rtasida sog‘lom turmush  tarzini  shakllantirish  va  onkologik  kasalliklarning  oldini  olishda  tibbiy profilaktikaning ahamiyati haqida atroflicha fikr va mulohazalar yurtiladi.