JAMIYATDA TEXNOLOGIYALARNING O'RNI - Turayev Abduvoxid Kuldashevich,; Pirnazarova Rayxona Baxtiyor qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola jamiyatda texnologiyalarning o'rni va ta'sirini ilmiy jihatdan  tahlil  qiladi.  Texnologiyalar  jamiyat  rivojlanishining  katalizatori  sifatida ko'riladi,  ular  madaniy  almashinuvni,  innovatsiyalarni  va  ijtimoiy  moslashuvni rag'batlantirib, global miqyosda inson hayotini boyitadi. Maqolada texnologiyalarning ijobiy  tomonlari,  jumladan,  aloqa  samaradorligini  oshirish,  ta'minot  zanjirlarini optimallashtirish va ijtimoiy munosabatlarni yangilash ta'kidlanadi.