ANGOR TUMANI LEKSIKONIDA UCHROVCHI FONETIK IZOGLOSSALAR - Norboyeva Nafisa, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Angor tumanining ba’zi mahallalarda uchrovchi izoglossalalar  fonetik,  morfologik,  leksik  jihatdan  tahlil  qilinadi. Navro’z,Navbahor,O’zbekiston.  Tallashqon  va  Gilambob  mahallarida  uchrovchi fonetik izoglossalar xususiyatlariga alohida to’xtalib tahlil qilinadi.