INNOVATSION IQTISODIYOT SHAROITIDA TURIZM FAOLIYATINI BOSHQARISH. - Ismailov Muhammadali Avdumumin o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada innovatsion iqtisodiyot sharoitida turizm faoliyatini  boshqarishning  nazariy  asoslari  va  amaliy  mexanizmlari  chuqur  tahlil qilingan.  Tadqiqot  jarayonida  turizm  sohasida  innovatsiyalarni  joriy  etish,  raqamli texnologiyalar  asosida  boshqaruv  tizimini  takomillashtirish  hamda  zamonaviy marketing  strategiyalaridan  foydalanish  masalalari  yoritilgan.  Shuningdek,  turizm korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishda innovatsion boshqaruvning ahamiyati asoslab  berilgan.  Maqola  natijalari  turizm  sohasining  barqaror  va  samarali rivojlanishini ta’minlashga xizmat qiladi.