ELEKTRON TIJORATNI RIVOJLANTIRISHDA FOYDALANUVCHILAR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Yuldashev Shadiyor Shuxrat o‘g‘li,; Ataxonov Soburbek Odilbek o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  elektron  tijorat  sohasida  faoliyat  yurituvchi mutaxassislar va tadbirkorlarning kasbiy ko'nikmalarini rivojlantirish masalalari har tomonlama tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli iqtisodiyot sharoitida elektron tijorat platformalarini muvaffaqiyatli boshqarish uchun zarur bo'lgan bilim va ko'nikmalar tizimi,  ularni  shakllantirish  yo'llari  hamda  istiqboldagi  rivojlanish  tendentsiyalari o'rganiladi.