BALIQCHILIK HOVUZLARIDA SANOAT AKVAKULTURASIDAN FOYDALANISH. - Nishonov Bekmurod Ermaxamad o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  sharoitida  baliqchilik  hovuzlarida  sanoat akvakulturasi  tizimini  joriy  etishning  biologik,  texnologik  asoslari  tahlil  qilinadi. Tadqiqotda hovuzlarga joylashtirilgan baliqlarning o‘sish dinamikasi, suv sifati, yem samaradorligi hamda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali yuqori hosildorlikka erishish imkoniyatlari yoritilgan.