BARQAROR MEHMONXONA XIZMATLARI SIFATINI BOSHQARISH MODELI - Sayfullayeva Madina Sirojiddinovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehmonxona sektorida barqarorlik tamoyillarini xizmat  sifati  bilan  uyg‘unlashtirgan  “Barqaror  mehmonxona  sifat  modeli”  taklif etiladi.  Mazkur  model  mehmonxonalar  uchun  Barqaror  rivojlanish  maqsadlariga erishish,  ekologik  izni  kamaytirish  va  raqobatbardoshlikni  oshirishda  nazariy  va amaliy asos bo‘lib xizmat qiladi.