MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA (KATTA GURUH) GEOMETRIK SHAKLLARNI O‘RGATISH METODLARINI TAKOMILLASHTIRISH. - E.M.Mardonov,; Sh.N.Raximov,; O‘.G.Turobova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  geometrik shakllar  haqida  bilim  berishning  zamonaviy  metodlari  yoritilgan.  Tadqiqotda bolalarning  fazoviy  tasavvur  va  mantiqiy  tafakkurini  rivojlantirish  uchun  interfaol, o‘yin asosidagi va STEAM yondashuvlari asosida ishlab chiqilgan metodik tavsiyalar taqdim etiladi.