БЎЛАЖАК МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИ ТАРБИЯЧИ- ПЕДАГОГЛАРИГА ОНА (ЎЗБЕК) ТИЛИ ЎҚИТИШНИНГ ШАКЛ, МЕТОД ВА ВОСИТАЛАРИ - Муминова Муножат Юлдашевна, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация.  Бўлажак  мактабгача  таьлим  ташкилоти  тарбиячи-педагогларига ўзбек тилини ўқитиш талабаларнинг она тили бўйича мустаҳкам билим пойдеворига эга бўлишида муҳим аҳамият касб этади. Мақолада  олий  таълим  муассасаларида  бўлажак  мактабгача  таълим ташкилоти тарбиячи-педагогларига она (ўзбек) тили ўқитишнинг шакл, метод ва воситалари,  талабаларнинг  иштиёқини  оширишди,  тил  билимларини муваффақиятли эгаллаши учун керакли техникалар таклиф этилган.