MАHАLLIY KVАRS QUMLАRIDАN OLINGAN TEXNIK KREMNIYNING RENTGEN FAZAVIY TAHLILLARI - Jiyanova Sayyora Ibragimovna,; Xalilova Mohidil Davlatovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnotatsiya Mazkur  maqolada  Surxondaryo  viloyatida  joylashgan  Jarqoʻrgʻon,  Termiz, Sherobod tumanlarining turli joylaridagi kvarsit koni mineralini boyitish va kremniy ajratib olish jarayonlari boʻyicha oʻtkazilgan tajriba natijalari keltirilgan.