KASBIY TA'LIM TASHKILOTLARIDA DARS TAHLILLARI QANDAY O'TKAZILADI - Qobilov Toshtemir Egamberdiyevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Kasbiy  ta’lim  tashkilotlarida  dars  tahlillari  o‘qitish  jarayonini rivojlantirish,  pedagogik  faoliyat  samaradorligini  oshirish  va  muayyan  yo‘nalishda o‘qituvchilar malakasini mustahkamlashning muhim bosqichidir. Dars tahlillari o‘quv jarayonining  ajralmas  qismi  bo‘lib,  o‘qituvchining  professional  o‘sishi,  ta’lim sifatining yuksalishi va o‘quvchilarning bilim darajasini oshirishga xizmat qiladi. Shu bois, bu jarayonni ilmiy asosda, metodik jihatdan to‘g‘ri va muntazam amalga oshirish, kasbiy ta’lim tizimining taraqqiyoti uchun muhim omil sanaladi.