ЕВРОПА КЛАССИК МУСИҚА ЖАНРИНИ РИВОЖЛАНИШИДА РОМАНТИЗМНИ ТУТГАН ЎРНИ - Рахмонов Улуғбек Каримович,; Эргашева Моҳизода Рашиджон қизи, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация.  Мазкур  мақолада  Европа  классик  мусиқа  жанрини ривожланишида  романтизмни  келиб  чиқиш  тарихи  ва  уни  композиторлар ижодида тутган ўрни ҳақида фикрлар илмий асосда ёритилган.