YOSHLAR HAYOTIDA BILIM VA TARBIYANING O‘RNI - Savriddinova Feruza Abdusattorovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Mazkur annotatsiyada yoshlar hayotida bilim va tarbiyaning tutgan o‘rni yoritib beriladi.  Bilim  insonning  intellektual  salohiyatini  oshirib,  mustaqil  fikrlash, muammolarni tahlil qilish va to‘g‘ri qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirsa, tarbiya  esa  shaxsning  ma’naviy-axloqiy  qiyofasini,  ijtimoiy  mas’uliyatini  va jamiyatdagi o‘rnini belgilaydi. Annotatsiyada bilim va tarbiyaning o‘zaro uyg‘unligi yoshlarning barkamol shaxs bo‘lib yetishishida muhim omil ekani ta’kidlanadi.