EKSTREMIZM, UNING JAMIYAT VA DAVLAT QURILISHIGA DESTRUKTIV TA’SIRLARI - Subxon Shokirov, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  ekstremizm  tushunchasi,  uning  tarixi  tahlil  qilinib, ekstremizmning davlatchilik qurilishida hamda jamiyat hayotidagi xavflari yoritiladi. Bundan tashqari ekstremizmga qarshi qonuniy choralar, uning ijtimoiy oqibatlari ham tahlil qilinadi.