PEDAGOGIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “ODAM ANATOMIYASI VA FIZIOLOGIYASI” FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI - Xamidova Dilbar G’iyosovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalarida “Odam anatomiyasi  va  fiziologiyasi”  fanini  o‘qitishda  raqamli  ta’lim  texnologiyalaridan foydalanishning  ilmiy-pedagogik  asoslari  yoritilgan.  Raqamli  platformalar, multimedia  vositalari,  virtual  laboratoriyalar  va  interaktiv  metodlarning  o‘quv jarayonidagi  o‘rni  tahlil  qilingan.  Tadqiqotda  raqamli  texnologiyalar  asosida talabalarning  bilim,  ko‘nikma  va  kasbiy  kompetensiyalarini  shakllantirish imkoniyatlari ochib berilgan.