МАҲСУЛДОР ЮҚОРИ БЎЛГАН СИГИРЛАРДА УЧРАЙДИГАН ЙИРИНГЛИ ПОДОДЕРМАТИТ КАСАЛЛИГИНИ ДАВОЛАШДА САМАРАЛИ ДОРИ ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ - Б.З.Мухторов, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Хориждан олиб келинган сигирларнинг аксариятида йирингли пододерматит  касаллигининг  учраш  даражаси  юқори  эканлиги,  касалликни даволаш ва олдини олишда анъанавий усуллар билан биргаликда самарали дори воситаларини қўллаганда даволаш самараси юқори бўлганлиги аниқланган.