PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMIDA "BIZNES ASOSLARI" FANINI O‘QITISHNING STRATEGIK AHAMIYATI VA INTERFAOL TEXNOLOGIYALAR TAHLILI - Alijanova Barno, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  bugungi  bozor  iqtisodiyoti  sharoitida  professional  ta’lim muassasalari  talabalarida  tadbirkorlik  kompetensiyalarini  shakllantirishning  dolzarb masalalari  tadqiq  etiladi.  "Biznes  asoslari"  fanini  o‘qitishda  nazariya  va  amaliyot uyg‘unligini  ta’minlash,  talabalarning  kreativ  salohiyatini  yuzaga  chiqarishda innovatsion  pedagogik  metodlarning  samaradorligi  ilmiy  jihatdan  asoslab  berilgan. Shuningdek, maqolada kichik biznesni rejalashtirishda zamonaviy tahlil usullaridan foydalanish tartibi yoritilgan.