LOYIHA BOSHQARUVI.TIZIMDAN FOYDALANISH SIKLI. - Urozova Oysha Anvarjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Loyiha  boshqaruvi  zamonaviy  menejmentning  eng  muhim  va ustuvor yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Bugungi kunda yirik va kichik kompaniyalar faoliyatida  loyiha  orqali  boshqaruv  tashkil  etish,  resurslardan  oqilona  va  samarali foydalanish, ma'lumotlarni aniq va tezkor tahlil qilish, jarayonlarni tartibga solish va istalgan  natijaga  erishishga  yordam  beruvchi  asosiy  omil  bo‘lib  kelmoqda.  Loyiha boshqaruvi  zamonaviy  tashkilotlar  uchun  nafaqat  vaqt  va  mablag‘ni  tejash,  balki yangicha yondashuv va innovatsion echimlarni joriy qilish imkoniyatini ham beradi.