MAKTABGACHA YOSHDAGI TARBIYALANUVCHILARNI SOG‘LOM RIVOJLANTIRISHNING YANGI METODIK YONDASHUVLARI - Roʻzimova Maftuna Faxriddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  ta’lim  yoshidagi  bolalarni sog‘lomlashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan bo‘lib bu ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek bolalarni sog‘lomlashtirishda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida yuzaga kelayotgan muammolar jihozlash muammolarining mavjudligi bo‘yicha amaliy takliflar ilgari surilgan.