БУЛУТЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ВА ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИ - O’roqova Dilnoza Karimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim tizimida bulutli texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Muallif bulutli platformalar orqali o‘quv jarayonini tashkil etish, masofaviy ta’lim  imkoniyatlarini  kengaytirish  hamda  o‘qituvchi  va  o‘quvchilar  faoliyatini samarali boshqarish masalalariga e’tibor qaratadi. Shuningdek, bulutli texnologiyalarni sun’iy intellekt bilan uyg‘unlashtirish orqali ta’lim sifatini oshirish, individual ta’lim yo‘llarini  shakllantirish  imkoniyatlari  tahlil  qilingan.  Maqola  zamonaviy  ta’limda raqamli texnologiyalardan foydalanish istiqbollarini ko‘rsatib beradi.