SAMARQAND SHAHRI INSON IJTIMOIY XIZMATLAR MARKAZIDA BOLALARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISH BO’YCHA XIZMAT TURLARI VA BAJARILAYOTGAN ISHLAR SAMARADORLIGI - Xaydarov Shavkatjon Berdiyor o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: O’zbekiston Respeblikasi Ijtimoiy himoya milliy agentligi tashkil etilgandan  buyon  yetim  va  ota-onasi  ota-onalik  huquqidan  mahrum  etilgan  yoki vasiylikka  va  homiylikka    berilgan  bolalar  bilan  ishlar  ularga  ijtimoiy  xizmatlar ko’rsatish  agentlik  tasarrufiga  o’tkazildi.  Ushbu  tadqiqot  ishi  orqali  ularga biriktirilayotgan xizmatlar va bajarilayotgan ishlar samaradorligi muhokama qilinadi.