BOSHLANG‘ICH SINF YOSHIDAGI BOLALARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI VA KASBIY QIZIQISHLARINING SHAKLLANISHI - Xujaqulov Murodjon Baxtiyor o’g’li,; Xaydarova Shoira Toxir qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  yoshidagi  bolalarning psixologik  rivojlanish  xususiyatlari  hamda  ularning  kasbiy  qiziqishlari  shakllanish jarayoni tahlil qilinadi. Tadqiqotda bolalarning yoshga xos psixologik ehtiyojlari va qiziqishlari kelajakdagi kasb tanlashga ta’sir etuvchi muhim omil sifatida yoritiladi.