RUS VA INGLIZ TILLARIDA SHAXSLARARO UYG'UNLIKNING LINGVISTIK IFODASI - Fazlitdinova Maryam Sharofiddin qizi,; Xaydarova Shoira Toxir qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rus va ingliz tillarida shaxslararo moslikning til orqali  ifodalanish  usullari  tahlil  qilinadi.  Kundalik  muloqotda  qo‘llaniladigan lingvistik  vositalar  va  kommunikativ  strategiyalar  madaniy  kontekstda  qiyosiy o‘rganiladi.  Tadqiqot  ma’daniyatlararo  muloqotda  til  birliklarining  ijtimoiy ahamiyatini ochib beradi.