STRESSNI KELIB CHIQISH SABABLARI VA ZAMONAVIY PSIXOLOGIYA YECHIMLARI - Karimova Begoyim Qudbiddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  hoizirgi  kundagi  asosiy  muammolardan  biri bo‘lgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu bilan birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlari ham keltirib o‘tilgan.