MAKTABDA XODIMLARNING PSIXOLOGIK SALOHIYATINI OSHIRISH MASALALARI - Nozimova Odina Umrzaqovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:    Zamonaviy  ta’lim  tizimida  maktab  xodimlarining,  xususan, pedagoglar  va  rahbar  xodimlarning  psixologik  salohiyati  ta’lim  sifati  va  tarbiya samaradorligini belgilovchi muhim omillardan biri hisoblanadi. Xodimlarning ruhiy barqarorligi,  stressga  chidamliligi,  muloqot  madaniyati  va  kasbiy  motivatsiyasi o‘quvchilarning  psixologik  holati  hamda  maktabdagi  sog‘lom  ijtimoiy  muhitga bevosita ta’sir ko‘rsatadi. Shu sababli maktabda xodimlarning psixologik salohiyatini oshirish dolzarb masalalardan biridir.