O’QUVCHILAR O’RTASIDA PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI - Yuldoshova Nilufar Xoʻjayorovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O‘quvchilar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish ta’lim  jarayonining  ajralmas  qismi  bo‘lib,  u  nafaqat  bilim  olish  samaradorligini oshiradi, balki barkamol, ijtimoiy faol va ruhiy jihatdan sog‘lom shaxsni tarbiyalashga xizmat  qiladi.  Mazkur  vazifalarni  tizimli  va  maqsadli  amalga  oshirish  maktab psixologi, pedagoglar hamda ota-onalarning hamkorlikdagi faoliyatini talab etadi.