AKADEMIK LITSEYLARDA SO‘Z BIRIKMASI MAVZUSINI O‘QITISH - Narziyeva Nazokat Abdurasulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘zbek tili fanining sintaksis bo‘limini  o‘qitishda  so‘z  birikmasi  mavzusining  o‘rni,  uni  o‘qitishning  metodik asoslari,  samarali  ta’lim  usullari  hamda  amaliy  mashqlar  tizimi  yoritilgan.