QO'SHMA GAP TURLARINI O'RGANISHDA INTERFAOL METODLARDAN UNUMLI FOYDALANISH - Unarova Dilafruz Аbdimajit qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  Ona  tili  darsligida  o'tiladigan  qo'shma gaplarni,hamda  ularni  yasash  uchun  xizmat  qiluvchi  vositalarning  sintaktik xususiyatlarini  o'rgatish va o'qitishga oid metodik tavsiyalar berilgan.