ЖИНОЯТ ПРОЦЕССИДА РАҒБАТЛАНТИРУВЧИ НОРМАЛАР ҚЎЛЛАШ МЕХАНИЗМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - АБДУҚАХХОРОВ САРВАРБЕК АБДУСАМАТ ЎҒЛИ, (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация: Мақолада  жиноят  ишларини  юритишда  рағбатлантирувчи нормаларни қўллаш ҳолатлари таҳлил қилиниб, илмий асосланган таклиф-тавсиялар ишлаб чиқилган.