STRESSGA CHIDAMLILIKNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARNING SAMARADORLIGI - Ashrapov Tojixoʻja Muradovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  stressga  chidamlilikni  oshirish  va  ruhiy barqarorlikni rivojlantirishda psixologik treninglarning samaradorligini tahlil qiladi. Tadqiqotda turli psixologik trening metodlari, ularning samaradorligi va o‘quvchilar, talabalar hamda ishchi xodimlar orasida qo‘llanilishi o‘rganildi. Shuningdek, stressga chidamlilikni shakllantirishdagi innovatsion yondashuvlar ham ko‘rib chiqildi. Maqola psixologik treninglarning nafaqat individual, balki jamoaviy salomatlikni oshirishdagi ahamiyatini ko‘rsatadi.