ERTAKTERAPIYA ZAMONAVIY TARBIYA METODI SIFATIDA - Umbetova Muxabbat Abduqayumovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  gipperaktiv  bolalarni  shakllanishida ertakterapiyaning o’rni va korreksiyasi haqida so’z ketadi.