O’QUVCHILARDA MULOQOTCHANLIKNI SHAKLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TOMONLARI - Dadayeva Nigina Ziyadullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:        Ushbu      maqola      orqali      muallif        o’quvchilardagi     muloqotchanlik  ko’nikmalarni qanday   yo’naltirish ,  uni  rivojlantirish   yo’llari   haqida   tushuntirib  o’tadi.