MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Gulyamnazarova Kamola,; Xikmatova Mohira,; Djorayev Ibroximjon, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Malayziya ta’lim tizimining umumiy tuzilmasi, ta’lim  bosqichlari,  boshqaruv  mexanizmlari  hamda  uning  kuchli  va  zaif  jihatlari batafsil tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim tizimining milliy rivojlanishdagi o‘rni va kelajakdagi  istiqbollari  yoritib  berilgan.  Maqola  ta’lim  sohasi  bilan  qiziquvchi talabalar, tadqiqotchilar va mutaxassislar uchun mo‘ljallangan.